Men seriöst..??

Blir så jävla störd!!! Jag blir verkligen så jävla fucking förbannad på alla brudar på facebook!! Som till exempel en status man ser ganska ofta, en brud skriver "kvinnan är i köket på sin rätta plats" VAD I HELVETE ÄR DET?!?! Det bästa är att de förväntar sig att en massa grabbar ska garva, tycka att faan va cool hon är och sen gilla statusen, men grejjen är den att de flesta grabbar vet bättre och tycker bara att hon är patetisk. Aa men bra kamp för feminismen där brudar FAAAN va bra, tummen upp asså. 

Men det finns ännu värre saker och det är dem som lägger upp bilder bå sig ur vinklar där deras bröst ser enorma ut, eller dem som sitter med en fucking uringning så att man ser hela brösten och plutar med sina kuksugarläppar. Det finns på riktigt inget värre.

Ännu bättre blir det när det är ens kompis som håller på så och det är inte bara på facebook. Hon har Alltid högklackat, löshår, lösögonfransar, smink i överflöd och uringningar ner till fucking navelhelvetet. Sen så kommer hon och klagar på hur jobbigt det är och hur ont hon har i fötterna och så klagar hon över vilken sorts grabbar hon drar till sig. MEN KLÄ DIG INTE SOM EN FUCKING HORA DÅRÅ DIN JÄVLA SLYNA!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0